Doneer (OUD)

Met jouw donatie maak je het mogelijk dat een echte, eerlijke prijs voor vlees en zuivel, inclusief alle externe kosten, normaal wordt in steeds meer landen. Dit leidt tot een lagere consumptie van vlees en zuivel. Dit heeft weer een positieve impact op de volksgezondheid, lagere zorgkosten, klimaat, milieu en natuur. En boeren kunnen meer investeren in milieu en dierenwelzijn. 

Je kan een bedrag van 5 euro per jaar of meer doneren. Kies bij voorkeur voor SEPA doorlopende maandelijkse machtiging om het werk van TAPP Coalitie mede mogelijk te maken, onder vermelding van 'donateur', het email adres en liefst ook telefoon nummer. Wij sturen dan onze nieuwsbrief toe en houden u als eerste op de hoogte!

Klik op de knop om te doneren:

Doneer-knop-1595419110.png

Stuur ook een email naar info@tappcoalitie.nl voor aanmelding als donateur en voor aanmelding van onze nieuwsbrief.

Is mijn donatie fiscaal aftrekbaar?

Ja! TAPP Coalitie is een ANBI erkende non-profitorganisatie. Jouw gift is fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Wil je ons steunen met een groter fiscaal voordeel? Vul de Overeenkomst Periodieke Schenking in en stuur het naar TAPP Coalitie, Minahassastraat 1, 1094 RS Amsterdam.

Klik hier voor: Formulier: overeenkomst periodieke schenking (gelieve dit formulier uit te printen, in te vullen en naar ons adres te verzenden)

 lidmaatschaps-gouden-etiket-100256188.jpg

Ook kan je lid worden van onze exclusieve True Price Food Club, waarbij je met een donatie van minimaal €1000 (en €50o per half jaar) toegang krijgt tot events en evenementen en zelfs kortingen ontvangt op events van onze partners. Hiermee draag je bij aan internationale high impact projecten en een toekomst die gezonder is voor mens en planeet.
Meer weten over dit exclusieve lidmaatschap? Klik dan op onderstaande formulieren:
* Info over de True Price Food Club 
Wil je lid worden van de True Price Food Club? Vul dan het formulier 'Periodieke schenking' in (gelieve dit formulier uit te printen, in te vullen en naar ons adres te verzenden)
*Formulier periodieke schenking

Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties partner worden. De jaarlijkse bijdrage voor partners is afhankelijk van de jaaromzet (als richtlijn):

5000 euro bedrijf met omzet > 50 miljoen euro
3000 euro bedrijf met omzet >1 miljoen euro
1000 euro bedrijf met omzet < 1 miljoen euro
500-1000 euro onderzoeksinstituten/overheden
100 euro startups, klein bedrijf

De som van de donaties wordt opgenomen in ons jaarverslag. De True Animal Protein Price Coalition heeft sinds december 2019 een non-profit status voor de belasting.

Donaties kunnen overgemaakt worden op bankrekening NL27 TRIO 0379 7379 65 t.n.v. True Animal Protein PC. Vermeld daarbij: 'donatie' en naam/e-mail. Wij sturen dan onze nieuwsbrief.

Of doneer via deze link: https://bit.ly/2X1WBG9

Heel erg bedankt voor de steun!

Ons RSIN/fiscaal nummer in het ANBI-register is: 8602.44.623. KvK van de Stichting is 75.33.99.27. Bank Swiftcode TRIONL2U

Doneer