« Fondsenwerver gezocht voor de True Animal Price Protein Coalitie »

Gepubliceerd op 04-11-2020

Fondsenwerver gezocht voor de True Animal Price Protein Coalitie 

De True Animal Protein Price Coalition (TAPP Coalitie) is op zoek naar een fondswerver op basis van een ‘no cure no pay’ basis.

De TAPP Coalitie heeft als missie een duurzame, klimaatvriendelijke, gezonde en diervriendelijke voedselvoorziening, te beginnen bij vlees en zuivel. Daarom wil de TAPP Coalitie binnen twee tot drie jaar een prijsverhoging met ongeveer twee euro per kilo vlees realiseren in Nederland en ook andere EU landen: de True Animal Protein Price, gebaseerd op de daadwerkelijke milieukosten.

Taken fondsenwerving (bij voorkeur een ervaren fondswerver):

- Per geplande activiteit of voor meerjarige activiteiten zoek je een geschikt fonds om een aanvraag in te dienen; 

- in afstemming met de directeur van de TAPP Coalitie stel je de aanvraag op.

- Bijhouden van nieuwe kansen voor fondswerving in binnen- en buitenland.

- Tijdsindicatie van de opdracht: gemiddeld 8 uur per week die je werkt flexibel inzetten, als aanvragen maar op tijd ingediend worden. 

Wat krijg je van ons?

- Het ‘no cure no pay’ contract werkt als volgt: Bij een succesvolle subsidie aanvraag met een opbrengst van 50.000 euro of hoger ontvang je een vergoeding van 5%. Bij een opbrengst tussen 25.000- 50.000 euro ontvang je een vergoeding van 7,5% en onder 25.000 euro van 10%.

-  De TAPP Coalitie is in Amsterdam gevestigd, waar je kan werken, maar dit kan zeker ook flexibel, vanuit ZZP-ruimtes/café of vanuit huis.

-  Je krijgt goede persoonlijke begeleiding van ervaren campagneleiders/lobbyisten, om jou te helpen met de aanvraag en in je persoonlijke groei.

- Een dynamische omgeving met diverse partners en stakeholders, en leuke interessante mensen en bijeenkomsten.

Solliciteren:

Zie jij jezelf bijdragen aan een betere en duurzamere wereld en denk je dat jij geschikt bent deze functie te vervullen?
Wil jij daarnaast de TAPP Coalitie helpen binnen twee tot drie jaar haar doel te bereiken? Neem contact met ons op via info@tappcoalitie.nl.  
Meer info: www.tappcoalitie.nl en tappcoalition.eu.

Lopende petitie: https://goodfoodprice.eu

 

We zien je reactie graag tegemoet!

 

Duurzame groet, 

Jeroom Remmers & Armanda Govers

jeroom.jpg       armanda.jpg

Directeur TAPP Coalitie & Bestuurslid TAPP Coalitie

Jeroom Remmers is oprichter en directeur van de TAPP Coalitie; hiervoor werkte hij o.a. bij Greenpeace,  Milieudefensie, Natuur en Milieu, maar ook bij adviesbureaus, De Groene Zaak (groene VNO-NCW) en de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling.

Hij leidde diverse succesvolle consumenten- en lobby campagnes zoals 25% krimp varkenshouderij, Nederland gaat biologisch!, Koe in de wei en Eerlijke Melkcampagne (Milieudefensie). Hij wil zijn grote netwerk in de voedsel- en landbouwsector en de klimaatbeweging inzetten om te komen tot een grote coalitie voor vlees met een een true price, een verbruiksbelasting op vlees, waardoor er minder vlees gegeten zal worden. De opbrengst wordt gebruikt om de landbouw te verduurzamen, de btw op groente en fruit te verlagen en lagere inkomsten te compenseren via een hogere zorgpremie. Minder vlees eten maakt gezond en verlaagt de zorgkosten, die nu met ruim 3 miljard euro per jaar stijgen, o.a. door een veel te hoge consumptie van rood en bewerkt vlees.

Armanda Govers is oprichter en coördinator van Even Geen Vlees (evengeenvlees.nl).

Van oktober tot december 2015 woonde ze in reality tv programma Utopia om de kijker te inspireren minder dierlijke eiwitten te consumeren en juist meer plantaardig. Voor de planeet, voor de mensheid en alles dat op aarde leeft. Momenteel werkt ze binnen ‘Even geen vlees’ aan o.a. Vega-minded straatreclames en via mainstream media kanalen, voornamelijk abri's en spreads op NS stations.

 

fundraising-1604478942.jpg